Lucado giver honorar til børn

Mac Lucado vil give 100 pct. af honoraret for sin kommende bog til trængte børn og enlige mødre.I anledningen af sit 25-års jubilæum for bogudgivelser har den populære præst og forfatter desuden indgået et partnerskab med World Vision om at sikre sponsorskab for 25.000 børn.
– Ingen af os kan hjælpe alle. Men vi kan alle hjælpe nogle, siger forfatteren ifølge Christian Post.
Lucados seneste bog, ”Outlive Your Life”, udkommer i denne måned i USA og taler netop om at hjælpe de svageste.
Forlaget Thomas Nelson bekræfter, at forfatterens honorar vil blive doneret til World Vision og James 1:27 Foundation, som giver finansiel, følelsesmæssig og åndelig hjælp til børn og enlige mødre i nød.
65 mio. bøger er i øjeblikket trykt med Mac Lucados navn. Flere af hans bøger har været på USAs bestsellerlister, bl.a. i The New York Times og USA Today.
John