1.000 arabere ønskede forbøn for helbred og ægteskaber

I forbindelse med et nyt direkte transmitteret program fra den norske missionsorganisation Troens Bevis Verdens Evangelisering, der tilbyder forbøn, ringede arabere fra tre kontinenter og bad om at blive bedt for. Bare i løbet af de fire første udsendelser blev programmet kontaktet af 954 seere.
De havde mange ønsker og fik også øjeblikkelig forbøn. Der var dem, der var syge, andre som var arbejdsløse, og også dem, der ønsker fred, fortæller lederen af Miracle Channel, Barty Shokralla.
Mange seere har vanskeligheder og problemer, som går langt ud over, hvad praktiske handlinger kan løse, og de vil have Guds hjælp til at løse dem. Det drejer sig om stort set alt – fra problemer i ægteskabet til forsvundne børn.
Ved et samarbejde med Arab World Ministries kan de arabiske seere også blive tilbudt personlig opfølgning ud over programmets sendetid ligesom på Skype og Facebook.
Troens Bevis Verdens Evangeliserings arabiske satellitkanal, Miracle Channel, sender evangeliske programmer på arabisk 24 timer i døgnet.
I 2009 kom der 120.000 tilbagemeldinger fra åndeligt søgende seere – de fleste muslimer bosat i Nordafrika eller ved den Persiske Golf.
KPK