Kristne vil leve autentisk

Korsvejsbevægelsen inviterer til inspirationsdag i København på lørdag.
Ny bevægelse søger det enkle liv i retfærdighed, fællesskab og efterfølgelse af Jesus Kristus.Bevægelsen kalder sig Korsvej og er både gammel og ny på samme tid. Den trækker på de ældgamle klostertraditioner. Den henter inspiration fra kendte profiler som Peter Halldorf og Magnus Malm.
I sommer holdt bevægelsen en sommerkonference med inspiration fra Norge, og nu inviterer de til inspirationsdag i Apostelkirken på Vesterbro lørdag den 29. oktober.

Åndelig længsel

– Kender du længslen efter at være en del af et forpligtende fællesskab for at følge Kristus? Vi ønsker at skabe et forum, hvor erfaringer fra forskellige former for kommunitetsliv kan deles og inspirere, lyder invitationen.
Programmet byder bl.a. på et oplæg ved Steen Andreassen fra missionsselskabet Areopagos. Inspirationsdagen er arrangeret af Steen Andreassen, Areopagos, Inger Dahl, Apostelkirken, Leif Kristensen, Boedal Forlag, og Malene Bruun og Gullmai Sørensen, Korsvej.

Leve retfærdigt

Korsvej har fire pejlemærker, der alle kalder til et autentisk kristenliv: Søge Jesus Kristus. Bygge fællesskab. Leve enklere. Fremme retfærdighed. Gruppen henter inspiration fra klostertraditionen, ’New monasticism’, ’Focolara’, ’Veigrebsfællesskapet’ , ’Anamcara’ m.fl.