Poul fra 777 synger om livet

Poul Jensen var for 22 år siden forsanger i det kristne rockband 777. Nu har han udgivet sin egen cd med pop, smukke ballader og klare holdninger til livet og troen.Ungdomsbandet 777 fra Agger opstod i en tid, hvor unge kristne danske bands stadig var en sjældenhed. Nu har forsanger Poul Jensen mange års livserfaring med sig, og det mærkes på hans nye cd. ”Til vi ses igen” har lidt af det gamle bands lyd, men er spækket med dybe modne tanker om liv og tro. Det er et rigtigt ”dansk” produkt, som rammer det modne publikum med smag for dansk pop, lovsang og stille eftertænksomme sange. Poul Jensen har selv skrevet al tekst og musik.
Albummets starter med nummeret ”Livet er fantastisk” og er en skrevet fra far til søn. En udmærket sang, som priser livet, men måske ikke det bedste valg til første nummer, da man fejlagtigt kan tro, at man sidder med en lidt blødsøden cd om familierelationer. For det ville bestemt være en skam ikke at lytte albummet til ende. Numrene bliver nærmest bedre og bedre efterhånden og kommer hurtig til også at handle om Gud, troen og livet.

Tekstmæssigt kommer vi vidt omkring. Sang nummer seks er en kærlighedssang til hustru Dorrit gennem 22 år, og sang nummer syv er om en mistet ven eller familiemedlem. Sang nummer ni er en lovsang til ”Fader i det høje”.
Et af albummets absolutte højdepunkter er sang nummer otte. ”Tag mig ved hånden” synges smukt og klart af solist Sidsel Klitlund. Jeg håber, at denne sang finder vej til de danske kirkers lovsang. Det ville være synd hvis ikke. Ikke for sangskriveren selv, men for de danske kirkegængere.

Poul Jensen er uddannet skibstømrer, men har i mange år, gennem forskellige lederjobs, arbejdet med mennesker. I dag er han leder af bofællesskabet Council Center i Nøvling. Han spiller selv guitar og har eget hjemmestudie. Cd’en er dog indspillet i et studie i Århus, hvor også musikerne er fra.

Man kan lytte til smagsprøver på Poul Jensens hjemmeside: www.poul777.dk
Lisbeth

Vi ses igen
CD m/ Poul Jensen
Kr. 149,95 poul777.dk