Frelsen Hær får ny kvindelig general

Linda Bond er ny verdensleder for 1,5 mio. soldater i 123 lande.
Hun bliver dermed den tredje kvindelige general i Frelsens Hærs 146-årige historie.
Den kommende verdensleder er canadier, men har stor international erfaring i Frelsens Hær. Hun er på tredje år territorialleder for Frelsens Hær i det østlige Australien. Et område, der omfatter staten Queensland, hvor hærens hjælpeteams fortsat er stærkt engagerede i at hjælpe nødstedte efter den seneste måneds voldsomme oversvømmelser.
Kommandør Linda Bond er 64 år og har 42 års erfaring som officer i Frelsens Hær. Hun afløser general Shaw Clifton, der pensioneres efter fem år på posten. Linda Bond bliver dermed Frelsens Hærs tredje kvindelige general ud af 19 i Frelsens Hærs 146-årige historie.
– Frelsens Hær skal være en hær, der ærer og takker Gud. Vi stoler på ham og behøver Helligåndens kraft over Frelsens Hær, siger den ny verdensleder.