Nissen om Noahs ark i Esbjerg

Torsdag aften den 10.3. kan man høre Henri Nissen fortælle om de sidste nye opdagelser af Noahs Ark.

Henri Nissen på vej op ad Ararat, hvor en kinesisk gruppe mener at have fundet det ca. 5.000 år gamle skib.

Det sker i Kvaglund Kirke i Esbjerg, hvor man har inviteret Udfordringens redaktør til at fortælle om jagten på det bibelske skib, der ifølge Bibelen strandede på Mt. Ararat.
Henri Nissen har selv mødt hovedpersonerne i den kinesiske gruppe, som påstår at have fundet en stor træ-struktur i 4.200 meters højde på Mt. Ararat. Han har ud fra deres oplysninger skrevet en stor bog om fundet og de historiske og videnskabelige kendsgerninger, der tyder på, at der både har været en ark og en syndflod. Bogen udkom kort før jul på Forlaget Scandinavia, og en engelsk udgave er undervejs og ventes at udkomme i løbet af få måneder. Der er også udgivet en dvd om de opsigtsvækkende opdagelser, på Udfordringens eget forlag.