Gode nyheder

I denne weekend er det sidste frist for at deltage i Udfordringens lodtrækning om en rejse til Grønland. Sådan kan du deltage i konkurrencen:

Bliv abonnement på Udfordringen – hvis du ikke allerede er det.

Giv et gave-abonnement til én, du holder af. Hvor du betaler for, at de kan få avisen i et halvt eller helt år.

Skaf en ny abonnent. Fortæl andre om, hvor godt det er at få Udfordringen hver uge. At du får nyheder om, hvad der sker af særlig interesse for kristne i Danmark og udlandet. At her er den bedste dækning af Israel i Danmark. At du læser om mennesker, som har oplevet noget med Gud. Som måske er blevet overnaturligt helbredt og har fået hjælp til at komme ud af et destruktivt liv. Der er også stof om, hvordan man skal få familielivet til at fungere bedre. Der er stof for unge, som giver dem stolthed over deres kristne identitet. Der er artikler om bibelsk arkæologi. Om rejser. Og så er der annoncer for alt det, der sker.
Hvis du skaffer en ny abonnent, skal du skrive dit navn på samme kupon. Så tæller I begge med i konkurrencen.

Tilmed dit abonnement til betalingsservice. Du kan også deltage i konkurrencen, hvis du giver besked om, at dit abonnement skal flyttes til automatisk betalingsservice. Det letter os, og du sparer 25 kr. på hver indbetaling.

Hvis du ikke lige kan få kuponen smidt i en postkasse i løbet af weekenden, så send bare en mail med de nødvendige oplysninger til: Hanne@Udfordringen.dk eller ring til abonnements-afdelingen på 74 56 22 02. Det afgørende er, at vi får tilmeldingerne senest mandag den 2. maj!
Dette er ikke bare reklame. Udfordringen er en selvejende fond, som kun eksisterer for læsernes skyld. For at gøre troen levende for os alle. For at bevare os i troen. For at omsætte troen i handling og et forandret og bedre liv.
Udfordringen er et nødvendigt bindeled mellem de kristne, der VIL noget. Og det er en glimrende mulighed for at række uden for kirkernes mure med det kristne budskab.
Hvem kan du velsigne med gode nyheder?

Af redaktør Henri Nissen