Global bededag flere steder i landet

Pinsedag den 12. juni er der Global Day of Prayer – verdens bededag – overalt i verden.

Bededagen for Danmark blev holdt pinsedag bl.a. på det nationale samlingssted Skamlingsbanken syd for Kolding. I år arbejdes der med planer om at holde bededagen i Kolding Internationale Højskoles park.

I Danmark holdes der udendørs bedesamlinger på Rådhuspladsen i København, på Signalbakken ved Aalborg, på Frøbjerg Baunehøj på Fyn og Kyllingemoderen på Bornholm. Desuden er der indbudt til samlinger i Pottemagerens Hus i Holsted, Randbøl Bibelcenter og Nykøbing Mors frikirke, samt en lang række små samlinger.
De sidste to år har der været en stor samling på Skamlingsbanken i Sønderjylland, den bliver nu i Kolding.
Man kan i øvrigt følge med i steder og tidspunkter på globaldayofprayer.dk
Henri.