Muslimsk imam bliver omvendt

En ung muslimsk vækkelsespræst i Etiopien bliver en brændende Paulus, der vover at vidne i moskéer.
En tidligere imam er blevet grebet af Jesus og har været ved at blive slået ihjel to gange, hvor han talte om Jesus i moskéer. Nu må han leve i skjul. Imamen Ajden havde studeret koranen i 17 år og undervist og prædiket i en stor moské i Jimma.
Hans prædikener og foredrag indeholdt ofte kritik af kristendommen. En dag hvor han er i moskéen, føles det pludselig, som om han er ved at brænde op. Han skriger af smerte. Så ser han et lysglimt og hører en stemme sige:
– Jeg elsker dig Ajden.
Imamen ved, det er Jesus, der taler til ham. Han ser også i et syn en kirke med et kors. Ajden opsøger først den ortodokse kirke, men her forstår man ham ikke. Så opsøger han den lutherske Mekane-Yesus-kirke. Her møder han forståelse, får forbøn, og smerterne forsvinder. Han får kristendomsundervisning i 40 dage og bliver døbt. Under dåben får han tungetalen.
Bagefter tager han med det samme hen i moskéen, hvor han bliver ilde tilredt. Efter endt hospitalsbehandling tager Ajden til Nakamte, hvor han igen bliver alvorligt mishandlet. Nu må Ajden leve i skjul i Etiopien, fordi han eftersøges på plakater med hans navn og foto. DEM.dk