Sejlende sømandshjem på rundfart

Det gode skib Bethel fra Sømandsmissionen besøger en stribe danske havne i sommer.
”Det sejlende sømandshjem” står der på siden af missionsskibet Bethel fra Indenlandsk Sømandsmission. Skibet besøger en række danske havne i sommer og inviterer gæster ombord.
Personalet glæder sig til at vise det ombyggede skib frem i Rønne, Tejn og Nexø frem til 1. juli, og Køge, København og Kalundborg frem til 1. august. Herfra går turen til Aabenraa, Vejle og Aarhus frem til 17. august, hvorefter skibet runder toppen af Danmark, mens det lægger til i Frederikshavn, Skagen, Hirtshals og Thyborøn frem til 17. september. Togtets sidste destination er Esbjerg indtil den 24. september, hvorefter skibet ankrer op ved Hvide Sande.
Har man lyst til at sejle med som matros, kan man henvende sig til Sømandsmissionen. Opgaven går bl.a. ud på at brygge kaffe, snakke med folk og bede nogle gode bønner. For uden forbøn – ingen velsignelse, skriver bladet Redningsbåden.
/sl