Rita vandt en weekend

Rita Brohus Wienberg har givet mange mennesker nyt håb – og nyt hår…!Rita Brohus Wienberg besluttede for nylig at holde Udfordringen – igen. Og da vi udtrak denne måneds mini-ferie blandt abonnenterne, var hun den heldige vinder.

Rita Brohus Wienberg har holdt Udfordringen i flere omgange.

– Det er jeg rigtig glad for. Den falder da på et tidspunkt, hvor der lige er brug for det, sagde Rita, da vi fortalte, at hun i den kommende tid kan vælge sig en kro eller et hotel og tilbringe en dejlig weekend med to overnatninger og alt betalt sammen med sin mand, Poul Wienberg.
Han er menighedsrådsformand i Brændkjærkirken i Kolding, og begge er meget aktive i menighedslivet.
Rita er også frivillig på plejehjemmet Teglgården, hvor hun synger for de ældre. Og så tager hun også ud og beder med mange mennesker, som har behov for det.
– Bøn er en stor mulighed, og jeg ville ønske, vi kunne få startet nogle flere bønne-grupper, udbryder hun begejstret.
Rita har selv sin baggrund i Apostolsk Kirke, før hun for nogle år siden blev gift med en folkekirkekristen og på den måde blev aktiv her.
Hvis Ritas mellemnavn klinger bekendt for nogle af vores læsere, så skyldes det, at hun for godt ti år siden var gift med journalist Svend Brohus, Hedensted. Han var et kendt navn indenfor især Apostolsk Kirke. Og far til bl.a. country-sangerinden Esther Brohus.
Svend blev enkemand og giftede sig med Rita. De nåede imidlertid kun at være gift i fire år, før Svend døde i 2003 af kræft. Og senere blev Rita så gift med Poul Wienberg.
Igennem ca. 20 år drev Rita en klinik for hårtransplantation i Kolding. Så hun satte – om ikke grå hår, så dog – hår i hovedet på mange mennesker.
Nu har datteren Tina overtaget klinikken, som også tager sig af mange hudbehandlinger.
Og Rita kan så i stedet bruge sin tid på at hjælpe mennesker – ikke med hår, men med håb gennem den kristne tro.
Hun glæder sig allerede til, at hendes menighed i efteråret skal have besøg af bl.a. en katolik og en pinsemand, for hun er – ligesom Udfordringen – tværkirkeligt indstillet.
Henri.