4000 får gratis tandpleje

Tusindvis mødte op ved kirken i Woodstock, fordi de fik mulighed for gratis tandpleje. Kirken vil hjælpe folk i en hård økonomisk krise.

Kirken i Woodstock gav fattige mulighed for tandpleje.

– Køen gik hele vejen rundt om bygningen, hele vejen ud på parkeringspladsen og rundt om lagerbygningen, siger Dr. Richard Smith til The Atlanta Journal-Constitution. Han vurderede køen til at være 1,8 km. lang.
Mange af de fremmødte var folk med tandpine, infektioner og manglende tænder og folk, der ikke har råd til at gå til tandlægen. En af dem, der blev behandlet var Stephanie Brazzell. Hun ankom til kirken dagen før og sov på pladsen foran kirken.
– Det er to år siden, jeg har været ved tandlægen. Jeg mangler et par tænder, og der er nogle, der skal trækkes ud. Jeg mistede mit job for knap to år siden og har ingen forsikring, siger hun.