Ny 2i1’er i KFS

Anne Toftdal skal både erstatte en husmor og en kontorassistent i sit nye job i Kristeligt Forbund for Studerende i Vejle.
Kristeligt Forbund for Studerende klarer to fluer med et smæk, når 33-årige Anne Toftdal til august starter som barselsvikar som både husmor og kontorassistent.

Anne Toftdal bliver blandt andet ny husmor på LTC, som er KFS’ Ledertræningscenter.

De nuværende kvinder på disse poster går nemlig begge på barsel – de to stillinger slås i barselsperioden sammen til én – og Anne er kvinden, der skal samle trådene. Huset er langtfra ukendt for hende, da hun selv var elev på KFS’ ledertræningsskole i 97-98 og endda har været husmor i tre måneder i 99, da der var et hul mellem to husmoransættelser.
– Efter selv at have været KFS’er, har jeg fået hjerte for sagen. KFS er god til at møde de unge ude på skolerne og er samtidig en støtte for de kristne, siger Anne.
Derfor glæder hun sig til atter at blive en del af KFS midt i august, hvor hun skal starte i en deltidsstilling som husmor, når Mette Kristensen går på barsel. Til oktober går kontorassistent Louise Graversen også på barsel, og Anne overtager herefter også Louises tjans på kontoret.
Privat er Anne gift med efterskolelærer Johannes Tofdal. Sammen har de Benjamin på 5 år, Rebekka på 3 og Ruben på 2. Anne er uddannet pædagog, men har siden børnenes ankomst været hjemmegående. Familien bor i Vejle og er en del af Vejle Frimenighed.