Nyt bestyrerpar på sømandshjemmet i Aasiaat

Indenlandsk Sømandsmission har ansat det århusianske par Maria og Johannes Jensen som nyt bestyrerpar for sømandshjemmet i Aasiaat.

Maria og Johannes Jensen fra Aarhus er på vej til Aasiaat.

Parret er ansat fra den 15. august 2011. Maria og Johannes har boet i Århus de sidste 4 år og kommer i Luthersk Missions Ungdom.
Maria er 24 år og har netop afsluttet sin uddannelse som sygeplejerske. Hun kommer fra Ingelstad i Sverige. Johannes er 26 år og uddannet falckredder og kører til daglig ambulance i Randers. Johannes er oprindelig fra Skjern og har siden sin HHX også haft lyst til arbejde med handel og service.
Sømandsmissionen driver 4 sømandshjem og hoteller i Grønland og ønsker både at være et serviceminded cafeteria og hotel og samtidig at være kirkens dagligstue. Det betyder, at der skal være plads til en snak om stort og småt, og at der er mulighed for at møde evangeliet om Jesus Kristus.