Chef i Dansk Europamission stiller op til folketingsvalget

Henrik Due Jensen er søn af tidligere folketingsmedlem Merete Due Jensen. Nu følger han i familiens fodspor og stiller selv op. Henrik Due Jensen stiller op til folketingsvalget den 15. september 2011 for Kristendemokraterne.

Henrik Due Jensen

Han er søn af afdøde kommunikationsdirektør Ebbe Finn Jensen og tidligere folketingsmedlem Merethe Due Jensen.
Henrik Due Jensen siger til Ritzau:
– Der er blevet talt meget politik i mit hjem. Alle i duefamilien inklusive min lillebror har været kandidater for Kristeligt Folkeparti, som partiet hed dengang. Partiet er trængt, og jeg stiller gerne op for at redde nogle stemmer til Kristendemokraterne.
Henrik Due understreger vigtigheden af at kæmpe for det kristne menneskesyn:
– Jeg stiller op til valget den 15. september 2011 for Kristendemokraterne. Det gør jeg, fordi det bekymrer mig, at det kristne menneskesyn er i fare for gradvist at blive ignoreret af vore folkevalgte. Derfor handler det om, at kristne og andre med ligesindede holdninger ikke holder sig tilbage, når de skal sætte krydset ved valget, siger Henrik Due og tilføjer:
– Man kan ved at stemme på Kristendemokraterne sende et signal om, at der stadig er mennesker i Danmark, der er bekymrede over udviklingen, og som mener, at det kristne menneskesyn skal komme til orde, når landets love skal vedtages.
Henrik Due Jensen er informations- og projektchef for Dansk Europamission. Han stiller op i Københavns Omegn for Kristendemokraterne.