Fælles mediehus åbner i Børkop

KLF, Kirke & Medier og Kirkeligt Medieakademi flytter ind i nye lokaler på Industrivej 22 i Børkop.

Svend Løbner leder Kirkeligt Medieakademi ApS, Mikael Arendt Laursen er daglig leder af foreningen kidsandmedia dk og Finn Andersen er direktør for KLF, Kirke & Medier.

Lokalerne består af 300 kvm. kontorfaciliteter og mødelokale. Der er desuden masser af lagerplads til mediehusets mange publikationer.
– Vi har øget vores aktiviteter og ansat flere medarbejdere. Derfor er det en glæde, at vi nu kan indvie nye moderne, lyse og rummelige lokaler, fortæller Finn Andersen, som er direktør for KLF, Kirke & Medier, der er en mediebrugerorganisation med over 25.000 medlemmer.
– Jeg glæder mig til at kunne invitere til masser af kurser, erfagrupper og konsulentsessioner i lokaler, der er skræddersyet til opgaven, siger Svend Løbner, som er direktør for Kirkeligt Medieakademi, der hjælper kirker og kirkelige organisationer og foreninger med at komme i medierne.
Foreningen kidsandmedia dk har også lokaler i det ny mediehus. Foreningen hjælper forældre og lærere med at guide børnene i den moderne medievirkelighed.
Alle medlemmer, abonnenter, kunder, forretningsforbindelser og venner er velkomne til et let traktement på Industrivej 22 i Børkop fredag den 16. september kl. 14-18.
Henri.