Flyvende start på ny sæson

Piger og drenge fra Luthersk Missions juniorklub i Tjørring og Herning tog hul på en ny sæson med en stor og uforglemmelig oplevelse.

LM juniorklub startede sæsonen med en flyvetur med MAF.

Piloten Bent Petersen, der er tilknyttet den danske afdeling af MAF (Mission Aviation Fellowship) kom på besøg med sit Cessna propelfly. Alle fik en tur henover Herning, og Bent Petersen fortalte om MAF’s flymission. MAF er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, som yder effektiv flytransport til nødhjælpsorganisationer, lokale kirker, hospitaler og missionsselskaber til de mest isolerede områder i 30 ulande verden over. Hvert femte minut døgnet rundt starter eller lander der et af MAF ’s 130 fly et sted i verden. P.t er syv af flyene stationeret på Wilson Airport i Kenya, hvor de døgnet rundt flyver nødhjælp til katestrofeofrene på Afrikas Horn.