Helligåndens kraft gennem 100 år

Kirken i Kulturcenteret fejrer sin og Pinsevækkelsens 100-års fødselsdag.
Det er i år 100 år siden, at Pinsevækkelsen brød rigtig igennem i Danmark. Det fejrer Pinsekirken i København med en hel måneds festligheder under overskriften ”Sammen i Helligåndens kraft”.

Lovsang i Kirken i Kulturcentret. Der er liv i den pompøse bygning.

Hver søndag i oktober er der inviteret gæstetalere og foredragsholdere, som taler om Helligåndens kraft og virke uden for pinsekirkens egen sammenhæng.
Blandt andet medvirker journalist Iben Tranholm, præst i folkekirken Erik Hviid Larsen, præst fra Apostolsk Kirke Jørgen Mortensen samt landsleder for Oase Mie Skak Johansen.
100-års jubilæet bliver fejret hos alle aldersgrupper og i alle de mangfoldige gudstjenester, som finder sted om søndagen i Kirken i Kulturcenteret på Drejervej i Nordvestkvarteret.
Festlighederne kulminerer den 30. oktober, hvor en lang række gæster fra ind- og udland er inviteret til festgudstjenste, stort madbord og udfordrende workshops og afsluttende bønnekoncert.

Udgiver bog om de 100 år

Som et højdepunkt udgiver Kirken i Kulturcentret jubilæumsbogen ”LIV – en frikirke gennem 100 år”. Forfatter er Lars Due Christensen.
Bogen tegner et billede at de glæder og kampe, mirakler og ofre, som ligger bag kirkens vækst og udvikling.
/sl