Kai Kjær-Hansen kåret til Årets Teolog

Israelsmissionens formand, teol. dr. Kai Kjær-Hansen fik prisen som årets teolog 2011.Menighedsfakultetet kårede mandag den 30. august Kai Kjær-Hansen til årets teolog.

Fakultetsleder Jørn Henrik Olsen overrækker den store check til en overrasket Kai Kjær-Hansen.

Kåringen foregik på Menighedsfakultetet, hvor Kai Kjær-Hansen var blevet bedt om at komme med en replik ved semesterindledningsforelæsningen. Men det var blot en anledning til at kunne overrække den overraskede teolog en oversize check på kr. 5000.
– Kai Kjær-Hansen har i mange år, pga sit dygtige arbejde med at få bibelkundskab og teologisk faglighed formidlet bredt i kirke og mission nationalt såvel som internationalt, været en oplagt kandidat til den ærefulde titel, lød det fra fakultetslederen. Han lagde bl.a. vægt på Kjær-Hansens evne til at sammentænke teologi og mission. Men den helt aktuelle begrundelse for udnævnelsen var hans vægtige engagement i processen frem mod den nye bygning ’TORVET’, som Menighedsfakultetet opfører sammen med Dansk Ethioper Mission og Israelsmission med henblik på bl.a. sammentænkning af teologi og international mission.
Lisbeth