Pensionist blev Årets Ildsjæl

Selvom Helge er pensionist, giver han sit hjerte til frivilligt arbejde.Helge Langborg Hansen er kåret som Årets Ildsjæl på Danmissions repræsentantskabsmøde i Herning.

Helge blev årets ildsjæl.

Han er kåret for sit store engagement i Danmissions genbrugsbutik i Herning og i Danmissions øvrige netværk af frivillige. Han sidder i Danmissions bestyrelse i Viborg stift, og hans ildhu er en af årsagerne til, at Danmission er velfungerende med et overskud på over 14,5 millioner kroner i 2010.
Helge bliver kaldt en ”tusindkunstner”, fordi han både kan opfinde dimser for at løse praktiske problemer, gå på internettet for at finde den rette pris på en værdifuld vare og tage på sygebesøg hos andre frivillige.
– Så længe vi har kendt ham, har han brugt næsten al sin fritid på Det Danske Missionsselskab og Danmission. Inden han gik på pension, var han leder af Blå Kors’ værested i Herning. Heldigvis lå det skråt over for Danmissions genbrugsbutik, så han lige kunne nå at hjælpe en time i genbrugsbutikken, inden han skulle møde, og igen efter fyraften, lød det i indstillingen af Helge Langborg Hansen.
Siden han gik på pension, har han brugt nærmest hele dagen – hver dag – i genbrugsbutikken.
Susan