Australier vil redde Dalitbørn

Australieren Beverly Hughes deltager i et projekt, der hedder Walk For The kids projekt. Sammen med andre skal hun gå over 1000 kilometer for at vække opmærksomhed og hjælpe Dalitbørn i Indien.

Mange Dalitbørn lever under dårlige vilkår og må ikke tilbede Gud. Beverly Hughes er med til at gøre en forskel.

Dalit er en gruppe af omkring 250 millioner indere. De er fattige og har ikke råd til de mest basale nødvendigheder som mad, husly og tøj. De er adskilt fra resten af samfundet og må ikke tilbede Gud. De er ofte forhindret i at få en uddannelse, og en ko bliver bedre behandlet end en Dalit.
Hughes har selv boet i Indien og har set deres dårlige levevilkår. Efter hun blev syg af forurenet vand, flyttede hun til Australien og er nu tilfreds med sit liv.
– En dag lå jeg i min seng og tænkte, at jeg ville gøre noget anderledes i mit liv og hjælpe andre. Jeg blev træt af at være selvtilfreds med min daglige rutine og bare at være glad og tilfreds med alt omkring mig, fortæller hun til Christian Post.
Hun valgte derfor at gennemføre gåturen på 1000 km. for at hjælpe andre og gøre en forskel.
Ifølge Joseph Raju, der er leder af Gospel Missions of India, er den bedste måde at hjælpe Dalitterne er ved at lede dem til Kristus.