Kristen tv-kanal øger indsatsen

Den kristne tv-station for Mellemøsten og Nordafrika (Sat-7) går sammen med andre kristne råd for Mellemøsten om et projekt, der skal formidle undervisning.Projektet hedder TEACH, Theological Education for Arab Christians at Home, og går ud på at formidle undervisning til folk i Mellemøsten og Nordafrika om den kristne tro.
Ifølge USA’s center for verdens mission tilhører én ud af syv den kristne tro. Selvom det er et højt antal, så er der stadig mange, der mangler at høre evangeliet om Jesus Kristus.
Men der er også mange nye troende i områder i verden, som mangler undervisning. Mellemøsten og Nord Afrika er to af de steder. Sat-7 vil derfor være med til at formidle læren om kristendommen til disse steder.

43 kurser på arabisk

Projektet indeholder 43 kurser på arabisk. De vil blive sendt på satellitkanalen i de næste fem år, men vil også være tilgængelig på internettet.
Lederen af Sat-7 i USA, Rex Rogers siger, at det er lavet til de steder i verden, der mangler undervisning. Steder som Marokko, Algeriet, Libyen og Tunesien.
– De har hverken kirker, kristne skoler, seminarier, bibelskoler eller materiale til at styrke kirken. Så dette projekt er virkelig for at styrke kirken i Nordafrika og Mellemøsten, fortæller Rogers til Christian Telegraph.
Han fortæller, at i forhold til den bibelundervisning, de før har haft i fjernsynet, så er dette anderledes. De agter at dække hele Bibelen med det nye projekt. Og selvom Sat-7 ’s lærende programmer altid har været gode, så har de ikke været tilgængelig på en systematisk måde.