Kristen musik på Spotify

For nyligt blev den internationale musiktjeneste Spotify også åbnet for danske brugere.
Spotify er en hjemmeside, hvor det er muligt billigt og lovligt at høre musik på nettet. For 100 kroner om måneden kan man lytte til mere end 10 millioner musikenumre på både mobil og computer via Spotify, og for den halve pris kun på computer.
Og efter at hjemmesiden har lavet aftale med KODA, er det vanskeligt at argumentere imod det lovlige i tjenesten, der i det hele taget har aftaler med små og store pladeselskaber over hele verden.
Hvis du synes, at 50 kr. er for meget, kan du også vælge den gratis version. Her vil numrene blot af og til blive afbrudt af reklamer, og du kan kun lytte 20 timer om måneden.
Blandt al musikken på Spotify findes de kristne kunstnere også. En måde at finde denne musik på er via playlists, som dine venner fra facebook har oprettet. Ellers er det også muligt at bruge den generelle søgefunktion og søge på ”Christian”, ”kristen” eller andre søgeord på hele nettet. Desuden kan man søge på musik, man har læst en anmeldelse af eller en artikel om i Udfordringen og få mulighed for at høre det hele lovligt.