Dansk julegospel-album

Gunnertoft Gospel Singers udgiver snart deres andet album ”A Merry Little Christmas”.
– Med respekt over for traditionen formår cd’ens sangere og musikere at forny genren ’julemusik’. Cd’en er godt produceret og emner af gedigen gospelpop, som man skal unde sig selv at høre, anmelder Ivan Rod fra musikmagasinet Gaffa.
A Merry Little Christmas indeholder kendte julesange, salmer og gospel. Ud over korets egne solister medvirker en række kendte gæstesolister.
Gunnertoft Gospel Singers blev etableret i 2009 og har på kort tid etableret sig som et af Europas bedste gospelkor. Koret har optrådt på TV2 og med navne som Martin Brygmann, Julie Berthelsen og James Sampson.
– Jeg har ikke tidligere oplevet et gospelkor i Danmark på så højt et musikalsk niveau, siger Bebiane Bøje, der er anerkendt gospelinstruktør, coach på TV2’s All Star og docent for det jyske Musikkonservatorium.