Norsk præst skriver Utøyabog

Lørdag den 19. november udkommer den første bog om tragedien på Utøya i Norge. Bogen hedder ”At rejse sig efter en rystelse” og er skrevet af den norske præst Per Arne Dahl.Hen over sommeren påbegyndte han en bog om sorgbearbejdelse efter store tab – et emne, han har beskæftiget sig indgående med gennem mange år. Men bogens emne blev pludselig skræmmende aktuelt, da katastrofen ramte Norge den 22. juli. Som præst for Stortinget og ved den store Trefoldighedskirke i Oslo mødte Per Arne Dahl mange af de overlevende ofre og pårørende i dagene efter angrebet. Oven på den store sorg måtte han skrive sin bog om. ”At rejse sig efter en rystelse” handler om, hvordan vi som mennesker kan finde håb og mening efter ufattelige rystelser og rejse os med fornyet kraft til at ændre verden.