To gejstlige profiler skal diskutere folkekirkens fremtid

Biskop i Københavns stift Peter Skov-Jensen og sognepræst fra Snejbjerg og tidligere Indre Missions formand Chritian Poulsen skal diskutere folkekirkens fremtid på Menighedsfakultetet den 12. december.
Folkekirken er i fokus i medierne som aldrig før, og folkekirkens forhold til staten debatteres ivrigt i både kirken og på Christiansborg. Spørgsmålet er imidlertid, om tiden er ved at løbe fra denne konstruktion, og om folkekirken overhovedet har en fremtid?
– Folkekirkens dybeste identitet sættes på hårde prøver i disse år, og dens sammenhængskraft udfordres som næppe før… Der er lagt intensitet og spænding i kurven til denne debataften, siger fakultetsleder Jørn Henrik Olsen.
Der er lagt op til en spændende duel mellem to gejstlige med hver deres teologiske profil og holdninger. Efter deres oplæg er der fri debat, hvor alle tilstedeværende kan få ordet.