Åbenkirke med masterclass om kommunikation

Paul Scanlon underviser om kommunikation i Åbenkirke i Herning. Hans kirke i England er vokset fra 300 til 2500 kirkegængere de sidste 12 år.Åbenkirke i Herning holder masterclass i kommunikation med Paul Scanlon, ledende præst i Abundant Life Church i England.

Paul Scanlon har tjent i kirken i knap 30 år. Han og konen Glenda leder sammen Abundant Life Church i England.

Kurset handler om at blive en blændende kommunikatør – et håndværk, der skal udvikles og trænes, og som ikke kun er ord, men også følelser og historier.
– Paul Scanlon er en af de absolut dygtigste på netop dette felt. Kurset er efterspurgt i Europa, Asien og USA. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde det i Danmark, siger Lars Bo Olesen, ledende præst i Åbenkirke.
Abundant Life Church i England er en nytænkende og dynamisk kirke, som er langt fremme i forhold til brug af moderne medier og musik.
Paul Scanlons evner til at kommunikere har været en af de afgørende faktorer i kirkens vækst.

Superlørdag

Kurset foregår den 3.-4. februar og er designet til at hjælpe ledere, undervisere, præster, erhvervsfolk og andre, for hvem kommunikation er afgørende for succes i hverdagen.
Om lørdagen holder Åbenkirke også en ’superlørdag’ med Paul Scanlon med overskriften ”Byg dit dreamteam”. Her vil Scanlon dele sin egen kirkes erfaringer, der gennem de sidste 12 år er vokset fra 300 deltagere til 2500 kirkegængere, der nu mødes hver søndag.

Handler om teamkultur

– Medarbejderne i Abundant Life Church har skabt en teamkultur, hvor alle arbejder for hinanden og det fælles mål. Undervisningen bliver meget praktisk og er en unik mulighed for at investere i sig selv og sit team, siger Lars Bo Olesen.
Paul Scanlon er kendt for at være humoristisk og praktisk, hvilket også genspejles i flere af de bøger, han har forfattet. Hver uge bliver tv-optagelser af gudstjenesterne i kirken vist for to millioner mennesker verden over.