Abortklinikker mister støtte

USAs kongres undersøger for tiden, om amerikanske abortklinikker bruger offentlige midler til aborter samt dækker over sex-trafik.
Derfor valgte kræftorganisationen Komen for the Cure Foun-dation i sidste uge at stoppe planlagte tilskud til klinikkerne til bl.a. screening for brystkræft. Sidste år modtog abortklinikkerne næsten 700.000 US$ fra organisationen.
Beslutningen udløste store protester fra aborttilhængere, og de startede en indsamling til fordel for klinikkerne. Samtidig udtalte abortmodstandere fra bl.a. Pro-Life organisationen, at de ikke fjerner Cure Foundation fra den sorte liste over organisationer, der støtter abort.
I denne uge er det så kommet frem, at Komen Cure Foun-dation har ændret beslutning. Nu vil man alligevel støtte abortklinikkerne.
Bodil