Dobbeltkoncert i Århus-kirke

Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter holder i aften koncert med to vidt forskellige bands.
Aftenens klassiske afdeling vil være med ’DuoHac’, som består af Carina Kjærsgaard Blois og Hanne Kjærskov Nielsen på henholdsvis fløjte og klarinet, mens ’Nikolaj Rosengreen Trio’ bringer de forskellige verdensdele nær Saralystkirken i det sydlige Århus. Bandet består af danske Nikolaj Rosengreen på guitar, Stephane Meydan Nyangon fra Cameroun på bas og Chico Fatada fra Mozambique på percussion.
Ifølge trioen består musikken af et ”sammenkog af krydderier og inspirationer fra Sydspaniens flamenco, krydrede arabiske kvarttoner, afrikanske runde rytmer, sydamerikansk puls og den nordiske klang.”
Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, har opnået en god kontakt med lokalområdet siden indvielsen af en ny kirkebygning for godt to år siden og en nystartet musikskole i sommer.