Gospelkoncert i Aabenraa for nødlidende i Afrika

GospelTeens og GospelOaks inviterer til gospelkoncert søndag den 4. marts på Rugkobbelskolen i Aabenraa. Koncerten er til fordel for Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling.

Rugkobbelskolen i Aabenraa åbner dørene for en gospelkoncert, hvor pengene går til Folkekirkens Nødhjælp.

Sidst GospelTeens og GospelOaks stod på scenen sammen, var til en udsolgt julekoncert i Sønderjyllandshallen.
Denne gang optræder de for de nødlidende med den musik, som oprindeligt stammer fra Afrika. Der vil også blive sunget helt nye sange, som de selv har skrevet, foruden kendte gospelnumre og fællessang med publikum.
Omkring en milliard mennesker lever i daglig sult. Sult øger risikoen for at dø eller blive invalideret af andre sygdomme. I starten af februar 2012 lancerede Folkekirkens Nødhjælp kampagnen ”Slut Sult”, som når sit højdepunkt søndag den 4. marts ved den årlige sogneindsamling.
Susan