KFUM’er ny DUF-formand

Torsdag holdt Dansk Ungdoms Fællesråd reception for sin nye styrelse og formand.

Signe Bo (t.h.) sammen med generalsekretær i KFUM og KFUK i Danmark, Kirsten Lund Larsen, ved receptionen.

Signe Bo blev formelt valgt som formand på DUFs delegeretmøde den 3. december 2011, og hun repræsenterer nu 70 børne- og ungdomsorganisationer med 600.000 medlemmer, hvoriblandt KFUM og KFUK er en af de største medlemsorganisationer.
Som blot 25-årig blev Signe Bo udnævnt som ikke bare Danmarks, men verdens yngste højskoleforstander. Indtil 2010 var Signe forstander på Haslev Udvidede Højskole. Hun er i dag 30 år.
De sidste ti år har Signe været aktiv i KFUM og KFUK i Danmark, hvor hun i 2010 blev næstformand. Tidligere har hun også være aktiv hos Danmarks Elev Organisation og Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.
DUF er en interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer, der har 5.000 lokalafdelinger med i alt 600.000 medlemmer. Bl.a. spejdere, studenterorganisationer, kirkelige foreninger, miljøorganisationer og de politiske ungdomsorganisationer.
Henri.