Skotsk sanger synger og fortæller om sit dramatiske liv

Firmaet Jfish har fået den skotske sanger og sangskriver, Steph Macleod, til Danmark.
Steph Macleod giver koncerter rundt omkring i landet fra den 7. – 11. marts i Allerød, Helsingør, Herning, Lyngby og Hillerød. Derudover optræder han på skoler og medvirker ved konfirmandundervisning. Han har studeret klassisk guitar på et akademi i Skotland.
Steph er nu 31 år og har en dramatisk baggrund. Han er tidligere alkoholiker og har levet på gaden i Edingburgh, hvor han endte med at være døden nær. Han lever i dag et liv uden alkohol og stoffer og i et hjem med både kone og børn. Han rejser rundt med sin guitar og synger om sit livs rejse fra dyb desperation, afmagt og håbløshed til et sundt liv i troen på Jesus.
Udfordringen bragte hans historie i uge 1, 2012.