Venstre sidebanner eksempel

Skotsk sanger synger og fortæller om sit dramatiske liv

Firmaet Jfish har fået den skotske sanger og sangskriver, Steph Macleod, til Danmark.
Steph Macleod giver koncerter rundt omkring i landet fra den 7. – 11. marts i Allerød, Helsingør, Herning, Lyngby og Hillerød. Derudover optræder han på skoler og medvirker ved konfirmandundervisning. Han har studeret klassisk guitar på et akademi i Skotland.
Steph er nu 31 år og har en dramatisk baggrund. Han er tidligere alkoholiker og har levet på gaden i Edingburgh, hvor han endte med at være døden nær. Han lever i dag et liv uden alkohol og stoffer og i et hjem med både kone og børn. Han rejser rundt med sin guitar og synger om sit livs rejse fra dyb desperation, afmagt og håbløshed til et sundt liv i troen på Jesus.
Udfordringen bragte hans historie i uge 1, 2012.