Det overnaturlige som livsstil?

Kolding Internationale Højskole inviterer i slutningen af april til en uge om udvikling af en ”profetisk” livsstil.
Under temaet ”Udvikling og vækst til din profetiske livsstil” holder Kolding Internationale Højskole et kursus den 22.-28. april om profeti. Underviserne er alle tre fra Sydafrika: Anita Giovannoni, Paul Bevan og André Coetszee.
Især Anita Giovanoni er en internationalt efterspurgt taler. Hun leder The Academy of Prophecy i Pretoria, et kursusforløb, som fokuserer på undervisning og praktisk træning i profeti.
– Profeti er et redskab til udrustning, håb og vejledning – og det har vi virkelig brug for både som enkeltpersoner og i vores fællesskaber, siger Heidi Jørgensen, der er lærer på Kolding Internationale Højskole. Anita Giovanni har tre gange tidligere undervist på Kolding Internationale Højskole, senest i maj 2009.
/sl