Politisk korrekthed – nej!

Billy Grahams søn, Franklin Graham angriber den ”pænhed”, som ikke har plads til Bibelens autoritet.

Franklin Graham

Tolerance og pluralisme er tidens modeord. Men tolerancen gælder langtfra alle.
– En af de alvorligste farer for vort samfund i dag har med politisk korrekthed at gøre. Vi må ikke fornærme nogen. ”Pænheden” inficerer skolerne, regeringen, universiteterne og forretningslivet. Der er ikke længere plads til Bibelens autoritative sandhed, siger Franklin Graham.
– I 30 år har Alaska Airlines uddelt dækkeservietter med bibelvers på. Det var en opmuntring for mange passagerer. Men nu gør man det ikke mere, for nogle har følt sig stødt over det. Flere kristne oplever, at islam ikke må kritiseres. Derfor bliver de nægtet taleret ved forskellige offentlige møder.
– Men det er selve evangeliet, der forarger mest. Jesus var en ”anstødssten til at snuble over”. Politisk korrekte mennesker hader Jesu navn. De foragter evangeliet. De vil ikke mindes om deres synd eller behovet for en frelser, siger Graham.
Bodil