Præster hjælper sørgende efter skole-tragedie i Ohio

Tre elever er døde og to er sårede, efter at en mand brød ind på en skole i Ohio, USA, og skød dem mandag den 27. februar. Det har fået præster i området til at samles for at hjælpe borgere i deres sorg og vise, at der er håb i Gud.

Studerende fra en skole i Ohio holder om hinanden efter en skudepisode, hvor tre elever døde og to blev såret.

En af præsterne er Peter McCurdy. Han har selv som barn været udsat for skud, som imidlertid ikke ramte ham. Han kan derfor sætte sig ind i skoleelevernes sted.
– I et hjem eller i en skole har man altid en følelse af sikkerhed. Og det er netop taget fra eleverne, og det er en meget utryg og forfærdelig situation at være i, siger McCurdy til Christian Post.
Mandag aften holdt McCurdy en bøn i sin kirke, hvor omkring 100 mennesker mødte op. Tre andre præster fra området hjalp til med gudstjenesten. Der blev bedt for de enkelte elever og læst bibelvers.
– Det eneste svar, det eneste håb for en tragedie som denne er at erkende, at der findes synd i verden, og at mennesker træffer forfærdelige valg, fortæller en anden præst Jeff Johnson. Han mener, at Gud er den eneste mulighed for at komme tilbage til et sted, hvor vi elsker hinanden.
Susan