Vesten på korstog mod ufødte?

Er det omsorg eller ideologi, der driver vestlige aktører til at slås for fri abort i den tredje verden?Det spørger Retten til Liv, der er en forening af abortmodstandere på deres årsmøde i Oasekirken i Silkeborg lørdag den 24. marts.
Lektor Torben Riis holder foredrag under overskriften ”Vestens Abortkorstog i den tredje verden”. Han kommer fra Retten til Livs søsterorganisation Respekt for Menneskeliv.
– Vi blændes let af medmenneskelige argumenter for at skaffe adgang til fri abort til de fattige og undertrykte kvinder. Men hvad er egentlig myte, og hvad er fakta?, spørger Retten til Livs landssekretær Ellen Højlund Vibe.
Foreningen vil klæde abortmodstandere på til at argumentere i debatten og kæmpe for undertrykte kvinders sag – uden at det skal gå ud over deres ufødte børn.
/sl