Påskens budskab i maleri og tv

Efter at Peer Laigård for få år siden blev troende kristen, har han brændt for at få det kristne budskab formidlet.Det var også grunden til, at han oprettede Salling Kunstcenter i et tidligere køkkencenter, og det kristne budskab viser sig også på de fleste af hans egne malerier. Som fx maleriet herover, der viser Jesu åbne grav påskemorgen.
I hele april måned udstiller han i Arbejdernes Landsbank i Skive og på Biblioteket i Skive.
Silkeborg Lokal tv sendte i påsken to programmer om Jesu lidelseshistorie ud fra Peer Laigaards billeder. Udsendelserne blev optaget i Betaniakirken i Aalborg, hvor Peer Laigård udstillede fra januar til marts.
2. påskedag var Peer Laigård i Ørum og Ørslevkloster kirke, hvor han også udstiller, for at fortælle om påskens budskab, som han selv personligt har oplevet det.
Henri.