Helbredelse blandt katolikker i Esbjerg

600 mødte op til ”helbredelsesmesser” i Skt. Nikolaj kirke. Præst rapporterer om bemærkelsesværdige helbredelser.
Fra 18. til 22. april havde Skt. Nikolaj katolske menighed i Esbjerg besøg af Bob og Chita Canton, der er født på Filippinerne og bosat i USA.

Bob Canton orienterer paven om den karismatiske fornyelse. Selv beder han for syge til helbredelse. I Esbjerg blev mange øjensynlig helbredt.

Bob Canton har helbredelsens nådegave og har rejst i mere end 30 forskellige lande for bl.a. at hjælpe mennesker til udfrielse og helbredelse i Jesu navn.
Han sidder i hovedbestyrelsen for den Internationale Karismatiske Katolske Fornyelse, som en gang om året mødes med paven for at holde ham informeret om udviklingen i den karismatiske fornyelse.

’Berørt af Jesus’

I tre dage forkyndte Bob Canton på helbredelsesmesser i Skt. Nikolaj menighed i Esbjerg, og ”utallige mennesker fik en berøring af Jesus”, fortæller kirkens præst, Benny Blumensaat.

Mange helbredelser

En ung mand blev helbredt for en ødelagt skulder, en kvinde blev helbredt for døvhed og bruger ikke længere høreapparat, en mand med grå stær blev helbredt, en kvinde med årelange ryglidelser, migræne og nakkesmerter blev helbredt, fortæller Blumensaat.
Gennem de tre dage var der ca. 600 mennesker tilstede ved messerne.
/sl