March for De Ufødte Børn i Slovakiet

Abortmodstanderne udfordrede politikerne til at sikre alle retten til livet. Abortmodstandere fra Forum for Liv markerede for 12. gang De Ufødte Børns Dag i Slovakiet i sidste måned.

Anna Záborská er medlem af Europa-parlamentet. Sammen med kollegaen Peter Dobeš sponsorerede hun en uges konference med temaet Vælg Livet.

Under mottoet ”Livet er det rigtige valg” uddelte abortmodstandere 60.000 brochurer og satte 2.800 plakater op i Slovakiets større byer.
Der blev også arrangeret en march i byerne Bratislava og Kosice. I Bratislava marcherede 500 unge og i Kosice deltog 1.500.

Vælg Livet

I ugen forinden afholdt organisationen en konference med temaet Vælg Livet. Den var sponsoreret af to medlemmer af Europa-parlamentet, Anna Záborská og Peter Dobeš. Her fokuserede man på, hvordan man kan sikre ældres rettigheder og værdighed.

Brev til parlamentet

Abortmodstandere havde skrevet et brev til Det slovakiske Parlament og inviteret politikerne til at deltage i De Ufødte Børns Dag. Og nye medlemmer af parlamentet blev bedt om at overveje, hvordan de bedst kan sikre retten til liv i Slovakiet.