Opfordrer til at bede for fred mellem Sudan og Sydsudan

Den kristne nødhjælpsorganisation Samaritan’s Purse opfordrer til at bede for fred mellem det muslimske Sudan og det kristne Sydsudan.

Sydsudanesiske børn deltager i en gudstjenste. Mange i Sydsudan er forfulgte for deres tro på Jesus.

Organisationen hjælper til i flygtningelejre, hvor bl.a. tusinder af præster søger hen for at få hjælp. De er tvunget til at forlade deres kirke og hjem og må gå i flere dage for at nå frem til lejrene. 90.000 flygtninge får majs, durra (en slags korn), bønner og olie udleveret i lejre. Det eneste hospital i Doro-regionen ledes af en læge fra organisationen. Her kan sårede soldater og civile blive opereret, få behandling for malaria og underernæring. Oppe i Nuba-bjergene leder organisationen også et børnehjem, hvor mere end 500 piger får mad og vand og bor i hytter. De er flygtet fra udbombede skoler.
– Vi må bede for fred, så vi kan komme hjem igen. Vær venlig at bede for, at vores samfund holder stærkt fast i troen på Jesus og bed for alle de syge mennesker, siger præsten Rehan til Christian Post.
Susan