Messerschmidt skoser Barfoed for ægteskabslov

EU-parlamentsmedlem Morten Messerschmidt kritiserer i sin blog på Jylland-Posten den konservative partiformænd Lars Barfoed for at støtte den kønsneutrale (homoseksuelle) ægteskabslov.

Lars Barfoed svigter de konservative idealer, mener Morten Messerschmidt.

– Han (Barfoed) vil støtte forslaget, lyder det – eftersom det jo handler om frihed og lighed. Men er konservatisme ikke andet end frihed og lighed?
I så fald er Barfoeds konservatisme ikke andet end en underafdeling af liberalismen. Måtte man minde om, at Burkes tanker ligeså meget rettedes mod den liberalistiske åndløshed som den socialistiske terror? skriver Messerschmidt.
– Barfoed er en liberal stakkel, der med sin ageren gør konservatismen den store tjeneste hurtigst muligt at bringe sit parti under spærregrænsen. Måtte det ske snart.
Konservatisme er nemlig andet end frihed og lighed. Jeg tør sige – det er mere. Det er respekt for pligten, historien, fædrelandet, traditionen og ånden. Barfoed har ingen af delene, mener Messerschmidt, der er cand.jur. fra Københavns Universitet og har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1997.Han blev valgt til Folketinget i 2005 og til Europa-Parlamentet i 2009.
Henri.