Bruce Springsteen anbefaler kristen hjælpeorganisation

Rockikonet pegede på Caritas som modtager af 1,5 mio. kr. fra Roskilde Festivalen.
Bruce Springsteen – hovednavnet på årets Roskilde Festival – pegede på den katolske hjælpeorganisation Caritas som modtager af festivalens Orange Donation på 1,5 millioner kroner.

Jann Sjursen fra Caritas sammen med Bruce Springsteen på Roskilde-festivalen.

Kort før hovednavnet på dette års festival indtog Orange Scene, mødtes Caritas’ generalsekretær, Jann Sjursen, med Bruce Springsteen. Her modtog Caritas en check på 1,5 millioner kroner til organisationens arbejde med fattigdoms-bekæmpelse i Uganda:
– Vi er meget beæret over, at Bruce Springsteen har peget på Caritas Danmark som modtager af kr. 1,5 mio. fra Roskilde Festival. En stor tak til festivalen og sidste års deltagere for denne store gave, udtaler generalsekretær Jann Sjursen. Donationen skal hjælpe fattige mennesker i Uganda, hvor hver tredje fortsat lever i fattigdom. Caritas er en af verdens største humanitære organisationer med søsterorganisationer i 167 lande.