Færinger på Grønland

– Det er spændende at gå Guds ærinde, siger færinger fra Heimamissionen efter det tredje besøg i den grønlandske hovedstad.For tredje år i træk besøger en gruppe på seks færinger fra Kirkelig Heimamission den grønlandske hovedstad for at synge og forkynde om Jesus.

– Vi holdt andagt og bibeltime på sømandshjemmet i Nuuk, fortæller færingerne.

– Flere af medarbejderne på sømandshjemmet hilste os med et venligt ’Velkommen tilbage’. Ordene varmede og gav frimodighed til de opgaver, der lå forude. Vi holdt andagter og bibeltime på sømdanshjemmet.Der var godt fremmøde.Bagefter fik kaffe og en god snak om Guds riges arbejde i Nuuk.
Vi hjalp til med nogle små praktiske opgaver og besøgte skibene. Vi havde også en færøaften på hjemmet, med god deltagelse, fortæller Torleif Johannesen.
Gruppen besøgte også Blå Kors foreningen og udvekslede erfaringer.Her deltog tre fra landsledelsen af Grønlands Blå Kors.

Venskabsmission

Gruppen har flere gode venner i Nuuk og fik derfor adgang til at aflægge mange husbesøg. Der blev også tid til sang og vidnesbyrd i kirken, på plejehjemmet og på hospitalet ’Sana’ hvor mange, både patienter og personale lyttede med.
Det blev også til deltagelse i en færøsk begravelse og en udsendelse i den kristne radio.
– En aften inviterede vi nogle af vore venner her, som ønsker Guds riges fremgang i Nuuk, til en aften på sømandshjemmet. Vi fik en god aften sammen og styrkede den personlige kontakt, som er meget vigtig.
Efter 10 dage i Nuuk, rejste vi hjem igen, trætte, men glade og opmuntrede.
Flere gange fik gruppen at høre: “I gør en forskel”. Jo, Gud i os og gennem os gør en forskel. Derfor er det spændende at gå Guds ærinde. Sømandshjemmet og vennerne i Nuuk får en stor tak for dagene. Gud velsigne Grønland, og Guds riges arbejde der, siger Torleif Johannesen.