Radiovært fejlciteret om helvede efter skudtragedie

For 2 uger siden blev 12 mennesker skudt i en biograf i Colorado. Senere talte Jerry Newcombe om sammenhængen mellem tragedien og USAs mangel på frygt for helvede.
Den kristne radiovært Jerry Newcombe beklager, at avisen The Huffington Post har ’fordrejet hans ord for at skabe sensation og skaffe sig flere læsere’. Han undskylder over for alle, der føler sig sårede over avisens fremstilling.
I en anden sammenhæng siger Newcombe dog:
– Hvis en kristen dør tidligt, hvis en kristen dør ung, virker det tragisk. Men i virkeligheden er det ikke tragisk, for de går til et vidunderligt sted…På den anden side, hvis en person ikke kender Jesus Kristus… går de til et forfærdeligt sted.
Newcombe blev interviewet på dagen for skudtragedien. På spørgsmålet om, hvorfor der kan ske noget så ondt i denne verden, svarede han, at der findes mere end den nuværende verden. Og derpå kom han ind på, hvad der sker efter dette liv.
Bodil