Lykkelig blandt fars mordere

Datteren af en dræbt missionær har skrevet en børnebog om sin lykkelige barndom i Equadors jungle.

Bogen om Pilipintos lykkelige liv i junglen er skrevet af
Valerie Elliot Shepard, hvis far blev dræbt af auca-indianerne, da hun var 10 måneder gammel.

Valerie Elliot Shepard var kun 10 måneder gammel, da indianere i Equador dræbte hendes 29-årige far Jim Elliot sammen med fire andre missionærer. Senere vendte Valerie tilbage til junglen sammen med sin mor, og hun voksede op i den stamme, der havde dræbt hendes far. Nu er de fleste af auca-indianerne kristne.
– Jeg lærte sproget, legede med de lokale børn i floden og gjorde det samme som de gjorde. Jeg var meget lykkelig i junglen.
– Gud passede på os der. Men indianerne lærte os at være tilfredse. De var lykkelige, uanset om solen skinnede eller det regnede, fortæller Valerie E. Shepard i børnebogen ’Pilipinto’s happiness. ’Pilipinto’ (sommerfugl) var Valeries kælenavn i junglen.