Nissens Noahs Ark-bog nu på Amazon

Den 1. oktober udkommer redaktør Henri Nissens store bog om Noahs Ark også på engelsk.

Bogen har fået ny forside af Ben Alex, men indholdet svarer til den danske bog.

Forlaget Scandinavia håber på et godt salg i USA og den engelsksprogede verden. Man har valgt at lægge bogen ud på verdens største webboghandel Amazon. Her kan bogen både købes som trykt bog og som download-udgave til Amazons elektroniske Kindle-boglæser.
Bogen ligger nu også på iTunes. Og der arbejdes med en App til iPad og iPhone.
– Det er den første bog i verden, der beskriver det nyeste fund og samler hele arkjagtens historie. Men det er svært at skabe opmærksomhed på det store amerikanske bogmarked. Og de verdslige medier negligerer ofte religiøse nyheder, som den om arken. Sagen er jo også, at hvis arken er fundet, så må evolutionsteorien revideres, siger Henri Nissen, som håber, bogen vil få ikke-troende til at opfatte Bibelen mere seriøst.
– Bibelen er uden sammenligning vores største kilde til den før-historiske tid. Men der er også andre kilder, som bekræfter syndfloden og Noahs Ark.