Om at miste og komme videre

Ole Jørgensen sætter med denne cd fokus på, hvor vanskeligt, smertefuldt og ensomt det er at være i denne situation.
Cd’en er ikke tænkt til at skulle være redskab til at fjerne følelsen, men som et håb om, at savnet kan vendes til at huske på alle de gode oplevelser,gt vi fik sammen med den, der nu ikke er mere.
Ole Jørgensen ønsker, at vi skal huske livet og få savnet derhen, hvor det bliver en skat, som ingen kan tage fra os. Cd’en er blevet til i forbindelse med, at Ole Jørgensen mistede sin søster i ung alder.
Musikstilen er jazzet, men på den lette måde. Musikken er sammensat af klaver, kontrabas, trommer, guitar og andre instrumenter. Teksterne er klare og formidler på en måde, så jeg som lytter får lyst til at lytte til ordene. Også kendte salmer som fx ’Nærmere Gud til dig’ får en ny betydning på den måde, den formidles.
En cd, som jeg er meget taknemmelig over at have fået kendskab til. Den er meget brugbar, og jeg tænker, at den må jeg have nogle stykker af på min hylde, da den er oplagt at bruge som en personlig hilsen til en, der har mistet. Og det kan være både til ung og ældre, og uanset hvordan man forholder sig til tro. Alle må forholde sig til liv og død, og her er hjælp til de ord, som man ikke kan formulere, og som let kan synes tomme og fattige.
Tak for det.
Se evt. også www.olejoergensen.dk.
Ulla Schødt

Ole Jørgensen:
Du som er i himlen
125 kr.
Music Entertainment