Samme budskab – nye metoder

Evangelisk Børnemission fejrede et festligt 65 års jubilæum i Humlebæk den 1. september.
Flaget var hejst, solen skinnende og humøret ligeså højt som den flotte blå septemberhimmel. Men der var også meget at feste for, da Evangelisk Børnemission fejrede sit 65 års jubilæum lørdag d. 1 september.

Strandvejskirken var stopfyldt af glade gæster, og Dorthe fik overrakt ”stafetten” af sin far Kresten.

Jubilæet blev fejret med sang, taler og underholdning.
Dagen var samtidig en markering af et ledelsesskift, idet Kresten Jensen efter 25 år har valgt at gå på pension. Dorthe Lykke Jensen blev udnævnt som ny landsleder, og fik meget symbolsk overrakt den bibel, som Kresten selv modtog fra de daværende landsledere, Henry og Minnie Eskelund, da han selv blev landsleder for 25 år siden.
Dorthe slog fast, at hun som landsleder ønsker at bibeholde de grundprincipper, som Evangelisk Børnemission altid har arbejdet efter. Samtidig ønsker hun dog også at tilpasse metoderne, så Evangelisk Børnemission fortsat kan række ud til de børn i Danmark, der ikke er kendt med kirken og troen på Jesus.
Dagen sluttede af med middag og mange gode ønsker for fremtiden fra de mange fremmødte.