Frikirke fik flot omtale da lokaler blev indviet

Horsens Frikirke fik helside i Horsens Folkeblad, da kirken indviede nye lokaler. Nu ved byen, at der ligger en international kirke midt i byen, jubler præsten.
Mere plads, bedre beliggenhed, flot avisomtale.
Frikirkepræst Georg Berthelsen har svært ved at få armene ned efter indvielsen af Horsens Frikirkes nye lokaler i Smedegade i Horsens.
Efter mere end 90 år i samme bygning, er Apostolsk Kirke i Horsens – nu Horsens Frikirke – flyttet i nye lokaler. Kirken har ca. 100 medlemmer, men i de gamle lokaler i Vimmelskaftet var kun plads til 80. I de nye er plads til 150.
– Jeg ser det som en Guds gave, at vi på nogle få måneder fik solgt lokalerne i Vimmelskaftet, siger Georg Berthelsen til Horsens Folkeblad.
Kirken har fået en saltvandsindsprøjtning af nye medlemmer fra Afrika. Nu simultantolkes alle gudstjenester til engelsk og nogle gange til swahili.
De nye lokaler blev indviet den 2. september, hvor tidl. landsleder for Apostolsk Kirke Verner Jensen på 88 år holdt indvielsestalen.
– Han fortalte lidt om historien bag menigheden, og minder omkring Horsens inden han værdigt og smukt foretog den officielle indvielse, fortæller Georg Berthelsen.
Verner Jensen er selv vokset op i Horsens fra han var 5 år til han var 21 år. Ved indvielsen var der også hilsener fra nuværende landsleder Jakob Viftrup, Bent Christiansen, Søren Viftrup og Moses Hansen.
Horsens Folkeblad skrev om kirken op til et Åbent Hus den 29. september.
– Nu ved Horsens, at der er en international kirke, beliggende centralt i byen, så vi glæder os over nye muligheder vi nu har fået. Gud er god!, slutter Georg Berthelsen.