Ny dansker i reformatorisk europæisk fællesskab

Kirsten Jørgensen, sognepræst i Drigstrup og Kerteminde er valgt til Rådet i Leuenberg Kirkefællesskabet – Fællesskabet af reformatoriske kirker i Europa (CPCE).
Valget fandt sted under Kirkefællesskabets 7. generalforsamling i Firenze den 20.-26. september 2012. Rådet består af 13 medlemmer. Kirsten Jørgensen er medlem af Folkekirkens mellemkirkelige Råds teologiske arbejdsgruppe og delegat ved generalforsamlingen. Også Christian Roar Pedersen, sognepræst og medlem af Folkekirkens mellemkirkelige Råd og Kurt E. Larsen, lektor ved Menighedsfakultetet i Århus er med i folkekirkens delegation.
Fællesskabet af reformatoriske kirker i Europa består af ca. 100 lutherske, reformerte og metodistiske kirker, samt de unerede kirker, valdeserne og de bøhmiske brødre.
Bodil